|
|
Lån  


 
Annonce:


Annonce:Gode netdating råd

Her er en række gode råd når du skal ud og date.

1) Kend dig selv
Mange oplever, at de ikke ved, hvad de skal skrive om sig selv. Det kan være en svær opgave at skulle skrive en profil om sig selv, der skal fange netop din drømmedates opmærksomhed. Men en god hjælp er venner og familie, det er dem, der kender dig bedst. Bed dem være ærlige, men lægge vægt på de positive sider, som en potentiel date ville finde tiltrækkende.

2) Unikt brugernavn
Mange betragter ikke brugernavnet som noget af betydning, men det giver jo det første indtryk af, hvem man er. Derfor er det også vigtigt at tænke lidt over, hvad man kalder sig. Navnet skal helst være originalt, nemt at huske og kort beskrive, hvem du er. Navnet må ikke lyde som en klich, eller som om du er desperat.

3) Din profil skal være personlig
Det er vigtigt, at du i din profil beskriver dig selv i positive vendinger. Vær personlig og fokuser på dine positive sider. Du skal huske på, at din profil er at betragte som en salgsannonce, og at du skal sælge dig selv. Din profil skal derfor ikke indeholde en masse eksempler på, hvad du er dårlig til. At du skal være personlig, skal forstås således, at du skal forsøge at vise, hvem du er.
One Night Stand datingInformation på sider:

Blomster & Planter - Aff&lig;re - Gaver - Dating - Musikkøb - Du er her: OneNightStand - OneNightStand - One Night Stand dating